martes, 21 de abril de 2020

NOU REPTE!!

HOOOOLAAA COCODRIIILS!!

Tot bé??

Aquesta setmana, és una setmana especial perquè dijous es celebra Sant Jordi, la diada del patró de Catalunya! El dia del llibre i la rosa!! Aquest any serà molt diferent la seva celebració...els carrers estaran buits de paradetes de llibres i roses i el que és més important, de persones amb ganes de llegir i remenar lectures trobant la que més se li adiu als seus gustos. Així que he pensat que per fer tot això més amè, a part de les activitats que potser teniu amb els vostres veïns i veïnes, amb els de casa,... us proposo el següent: 


Us proposo un NOU REPTE!!

Segur que heu llegit molts contes o heu vist moltes pel·lícules de contes. Així que us demano que representeu l'escena d’un conte tradicional  com pot ser: Els tres poquets, El patufet, Hansel i Gretel, etc. i a veure qui l'encerta!!




Per aquesta activitat us demano que recordeu o rememoreu entre els vostres contes preferits i trieu el que més us agradi. Llavors disfresseu-vos, feu un decorat, maquilleu-vos, el que vulgueu per poder interpretar l’escena preferida i poder-la immortalitzar en una fotografia. Els companys/es hauran d’endevinar el conte que heu interpretat. T’animes?

Com participar-hi? 

1- Representeu l'escena i feu una fotografia.
2- Envieu la fotografia al correu vallnadfernandez@gmail.com
3- Data límit: Dilluns 27 d'abril.

Una vegada tingui totes les fotografies, crearé una nova entrada on apareixeran les imatges i en l'apartat "fes un comentari" podreu escriure les vostres respostes. 

Som-hi!! Ànims i penseu bé! :) :) 




No hay comentarios:

Publicar un comentario